OUDT LEYDEN

OUDT LEYDEN Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oudt Leyden. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 11:57 Heerlijke pannenkoek!
27 jun 2022 om 15:21 Pannenkoek was prima, maar had hem zelf lekkerder kunnen maken. Kaas proefde je niet, dus daar valt ook winst te behalen.
2 mei 2022 om 10:22 Erg lekker, chapeau
11 apr 2022 om 14:37 Heerlijke pannenkoeken!! Wij hebben genoten:)
13 mrt 2022 om 18:50 Heerlijk! Goed warm en prima bezorging.
3 feb 2022 om 15:22 Heerlijk!
28 nov 2021 om 12:50 Het bestellen heb ik in de vroege middag met de avond als tijd voor ontvangst. Het was keurig op tijd. Vanuit leiden naar oegstgeest daardoor pannenkoeken niet meer helemaal warm. Kort in magnetron 30s 900w. Smaakte heerlijk. Aanrader voor iedereen.
15 nov 2021 om 20:22 Bezorger was er binnen no time, met goede pannenkoeken!
31 okt 2021 om 0:39 Eten was koud en later dan het uur, normaal was ik gewend dat het lekker warm was maar vandaag ben ik zeer teleurgesteld!!!
24 okt 2021 om 17:33 lang moeten wachten tijd werd steeds veranderd bezorger moest lang wachten en dit om 12 uur net open slechte prioriteit gebeld ,zeiden was onderweg, duurde nog 25 min NOOIT meer
23 aug 2021 om 8:40 De pannenkoek was helaas niet gaar genoeg... Ik heb hem zelf verder afgebakken in een pan. De bezorging was top en super snel!