OUDT LEYDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 107 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oudt Leyden. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 22:15 Snel bezorgd, en pannenkoek was lekker.
10 jan 2023 om 15:21 Voor mijn allereerste bestelling wel ok. Vorig niet genomen bij mijn verjari. Wat betref bezorger Piccobello aan mijn wense. Mvg, Prisje
21 nov 2022 om 23:02 Bezorger moest eerst een andere bestelling bezorgen de andere kant op en was er dus pas na 30 minuten van vertrek van de winkel. Lauwe pannenkoek dus. Pannenkoek was voor een kwart zwart aangebrand en ik heb dat dus niet kunnen eten. Niet tevreden :/
16 okt 2022 om 19:49 Gewoon 1 uur te laat
15 okt 2022 om 20:41 De pannenkoeken waren op zich lekker. Ze kwamen helaas koud en als een ravage aan. De bezorgen gaf ons 2 half open dozen verticaal aan, waardoor alles op een hoop onderin lag. ik heb met ze gebeld, maar dat komt door thuisbezorgd. Klacht ingediend!
24 sep 2022 om 22:38 Beetje hoge bezorgkosten, maar wel heel erg lekker.
24 sep 2022 om 15:20 Bezorging ging prima. De Italiaanse pannekoek was lekker en goed belegd. De pannekoek met spek was dat niet. Er zaten 3 stukjes spek op. De chef gaf aan dat dit normaal was, dat is gewoon niet waar. Ik heb er vaker besteld, jammer.
5 sep 2022 om 20:03 Snel en erg lekker! ... De beste pannenkoeken van Leiden!
19 aug 2022 om 20:13 Duurt heel lang. Wij hebben om 17.10 uur besteld en het eten was er pas rond kwart voor 7. Ze gaven 45 minuten bezorgtijd op. Helemaal geen belletje of mail gehad, vanwege de drukte of er misschien iets fout is gegaan.
5 aug 2022 om 11:57 Heerlijke pannenkoek!
27 jun 2022 om 15:21 Pannenkoek was prima, maar had hem zelf lekkerder kunnen maken. Kaas proefde je niet, dus daar valt ook winst te behalen.
2 mei 2022 om 10:22 Erg lekker, chapeau